Kätevä kuntosali Tapiolassa

Penkkipunnertaja ja painot

Artikkelin julkaisemisen jälkeen myös Espoonlahden urheilupuistoon on avattu Kuntokontti.

Leppävaaran Kuntokontti osoittautui niin suosituksi, että myös Tapiolan Urheilupuistoon saatiin kesäksi 2017 vastaava treenipaikka. Kuntoilukausi avattiin 10.5. valtakunnallisen Unelmien liikuntapäivän yhteydessä, ja ovet ovat auki syksyllä niin kauan kuin säät suinkin sallivat.

Kuntokontti – kirjaimellisesti kuntosaliksi varusteltu, tyylitelty satamakontti – tarjoaa todellista matalan kynnyksen kuntosaliharjoittelua.

»Kuntokontti palvelee monenlaisia liikunnanharrastajia. Se sopii kaikenkuntoisille ja -ikäisille kuntoilijoille», liikunnanohjaaja Anne Luhtala kertoo.

»Se on kätevä paikka treenata vaikka juoksu- tai fillarilenkin yhteydessä. Voi treenata tunnin tai vain viisi minuuttia. Tapiolan urheilupuisto on sijainniltaan hyvä. Esimerkiksi vanhemmat voivat tulla kuntoilemaan samalla, kun vievät lapsensa harjoituksiin.»

Palaute oli viime vuonna todella hyvää, joten Kuntokontti jatkaa samalla konseptilla ja varustelulla.

»Moni kävijä yllättyi, miten monipuolisesti Kuntokontissa voi treenata kaikkia kropan osa-alueita. Siellä on esimerkiksi hauiskääntöpenkki, rintaprässi, ylätalja, kyykkyteline ja leuanvetotanko. Panttia vastaan voi käyttää kahvakuulia sekä voimakuminauhoja. Ja painoja riittää sen verran, että isompikin kaveri pystyy treenaamaan hyvin.»

Hyväksi käyttäjäpalautteeksi voidaan lukea sekin, että koko viime kauden ajan kävijät pitivät Kuntokontin laitteineen siistinä ja moitteettomassa kunnossa.

Liikuntapaikka

Tapiolan urheilupuisto, Urheilupuistontie 2, 02200 Espoo.